/ Allmänt strunt /

Fotoutmaning dag 6/30: FlowersHoppar lite i utmaningen nu, för trots att jag hoppades att vara i fas under helgen så lyckades jag inte. Känns som att tiden aldrig räcker till.
 
Idag är det min födelsedag. Nummer 28 i ordningen. Tror att mitt 28:e levnadsår kommer att vara omtumlande, jobbigt, spännande, härligt, glatt och fritt. Det händer ganska mycket i livet just nu men när allt lugnar ner sig tror jag att det kommer bli toppen.
 
Mitt 28e år började iaf på bästa sätt.... Jag fick blommor budade till mig för första gången någonsin! Så himla härligt, önskar att jag skulle få såhär fina buketter oftare. Tack bästa Sofia för överraskningen, du satte guldkant på min dag!♥
/ Allmänt strunt /

Fotoutmaning dag 2/30: This makes you smile

 
Dom här två...... ♥♥
 
Ligger fortfarande efter uppenbarligen. Har blivit mycket jobb och annat i veckan som kommit i vägen. Kämpar på med utmaningen ändå och till helgen ska allt vara i fas tänker jag mig. Håller tummarna för det iallafall :)
/ Allmänt strunt /

Fotoutmaning dag 1/30: Self portrait


I ett försök att få igång inspiration och kreativitet igen så kommer jag köra en 30-dagars fotoutmaning med min fina kusin Maria.
Ligger lite efter med att lägga upp bilder då vi redan är på dag tre, men ska försöka slänga upp de andra bilderna imorgon.
Får se hur det här går :)